JULIA K

När tålamodet tryter…

Alla som renoverat ett gammalt hus vet vad jag pratar om. Ibland säger det stopp, man får nog…ingenting känns meningsfullt och det enda man tycks göra är att städa och plocka undan efter byggstöket. Sågspån, slipdamm, målarfärg…ja det tar aldrig slut!
Vårt projekt just nu är allrummet där plank satts upp i snedtaket. Det ska målas färdigt, golven ska få sig en omgång vit färg, väggarna målas och elektricitet ska kopplas om. Det här är den lilla glimten av allrummet ni får se just nu hihi, för jag orkar inte ens själv se mig runtomkring på isoleringsrullen, den svarta sopsäcken och allt halvfärdigt runt omkring mig.

Små gosiga sommarfötter som piggar upp en trött, gravid
och renoveringstrött mamma,den fina ramen kommer från Sia.
Det sista av julen, en vit amaryllis i en ny söt glasvas från House Doctor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • I alwaʏs used tօ reasd article in newѕ papers but now as I
  am a useг of web thus from now І am using net for
  content, tɦanks to web.

  my homepage Marvel Avengers Allianz Ebene Hack 2013 Marvel Avengers Allianz Lockboxes hacken

  Anonymous 2014-09-10 04:31:22
  Svara
 • karna, ja det är precis så man får lov att göra!

  jenny, tack snälla!

  majsan, ja jag vet, men man vill ju så mkt jämt. Men det är bra att man får höra att man FÅR vara trött :)! Att man blir påmind av det!

  lykke, så rätt så rätt…det blir till slut en livsstil att alltid ha ngt projekt pågång. Men man måste lära sig att pausa ibland!

  mimmi, nu kan jag få följa ert i din blogg, ska bli sååå spännande 🙂

  mia *fniss* Vad bra, att vi inte är de enda med ”den svarta sopsäcken”, vår ligger dock kvar 😉

  äppelhem, Jag lovar dig att ni hittar ert hus också förr eller senare. När du pluggat färdigt så komme rden tiden också, det lovar jag 🙂

  Tonje, vad roligt att du länkar, blir så glad :)!

  Svara
 • Jeg vet hvordan det er,jeg hadde en periode nå da jeg var så lei/trøtt på å pusse opp,men så er det jo så koslig når det er ferdig da=) Ha en fin helg

  Jeg har linket deg og reklamerer litt for deg i dag=)

  Svara
 • O ack så väl jag känner igen det där med den svarta sopsäcken då jag levt med den i en månad sisådär.. Först i gamla lägenheten vid flyttpackandet och nu i den nya fram tills i förrgår då vi äntligen ansåg att vi inte behövde sopsäck framme längre 😉

  Svara
 • Det lilla man ser är ju jättefint, som allt hos dig. 🙂 Misströsta inte, du har ju ett HUS! Vi kan byta så kan du få min hyrestvåa istället. 😉

  Det såg inte ut att vara urplockat på något sätt på bokrean och då var jag ändå på Åhléns city i Sthlm, så du hinner säkert iväg och fynda. Jag är riktigt nyfiken på ”Rensa i röran med feng shui”, ska försöka sno en läsestund i helgen.

  Svara
 • Vi har också kaos… vi fick härbärgera oss hos mina föräldrar när det var som mest fart på byggandet. Det är svårt att se slutet på allt som ska göras, men jag försöker glädja mig åt de små framstegen. Natti natti!

  mimmi006 2007-02-28 23:34:00
  Svara
 • Ta det lugnt. Njut av ditt vackra hus- de bilder vi hittills sett har varit mycket fina. Renovera inte bort livet- njut av de resultat ni uppnått!

  Svara
 • Man får vara trött oxå,du är gravid och ni renoverar det kan göra vem som helst trött…..men det kommer att bli jättefint…Kram/Majsan

  Svara
 • Jag förstår exakt vad du menar 🙂 Superfina bilder du har tagit, trots ditt kaos 🙂 Håll ut, snart vänder det igen och då kommer energin tillbaka!

  Jennyshemochharmoni 2007-02-28 14:33:00 http://www.blogger.com/profile/06834743958327672332
  Svara
 • Jeg kan skjønne det kan være nok etter en stund…ikke så greit å bo midt i en byggeplass…..Du får ta deg en pust i bakken, og gjøre noe helt annet, så kommer kanskje lysten tilbake….

  Karna 2007-02-28 10:54:00 http://karna.sprayblogg.no/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!