JULIA K

Lite tröst när våren dröjer…

Det är samma visa varje år. I slutet av februari är längtan efter våren nästan outhärdlig…allt känns lite småtrist och tiden går sakta sakta fram.
Lite tröstshopping piggar alltid upp! Köpte mig en korg till allrummet och en liten söt lykta som får lysa upp de mörka kvällarna. Framåt våren passar den som en söt liten vas.

Korg från Bruka design, i bakgrunden skymtar man det
nya planket i allrummet som är under renovering

Söt liten glaslykta från Åsa och Årstiderna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Lotta,

  Vad roligt att du hittade hit, jag är alldeles ny på detta med bloggandet. Men det är helt fantastiskt egentligen att man på ett så enkelt sätt kan ”möta” människor med samma intressen!Vad roligt det låter att få vara med i olika tidningar och visa upp sitt ”verk”. Hihi, maken står nu i skrivande stund här bakom mig och målar väggarna i allrummet!
  Jag vill hemskt gärna se bilder på ert hus, låter jättespännande!

  Här är min mail: [email protected]

  mollys hus, Imorgon ska jag köpa mig en bukett tulpaner, kan nog pigga upp lite i kylan iallafall, gör så du med :)så kanske det känns som att våren snaaaart är här!

  Jenny, Tack snälla, jag är så nöjd så! Underbart att få shoppa lite nytt till hemmet. Loppis säger du, nu blev jag också sugen. Vi har ett här i närheten men det är tyvärr sällan jag hittar ngt där…

  Ha en skön helg allesammans!

  Svara
 • Vilken fin korg och söt lykta/vas!! Ja, våren känns långt borta just nu.. Men vi har fått snö i Göteborg äntligen så jag tycker det är supermysigt! Utanför ytterdörren lyser lyktan just nu så snön smälter runt omkring och så sitter jag här inne i värmen med värmeljus i hela lägenheten.. 🙂

  kram Mia

  Svara
 • Vilka underbara fynd du har gjort! Jag är riktigt avis *LER* Måste nog dra iväg på loppis imorgon för att se vad som finns åt mig. Ha en jätteskön helg! Jag tittar nog in fler gånger i helgen *LER* KRAM

  Jennyshemochharmoni 2007-02-23 14:45:00 http://www.blogger.com/profile/06834743958327672332
  Svara
 • Suck, längtar oxå efter våren så att jag kan bli sjuk. Speciellt idag när det är så himla kallt så att man nästan fryser näsan av sej 🙁

  Svara
 • Glömde…. Min mail är [email protected] men den kanske syns nu när jag varit inne hos dej

  Anonymous 2007-02-23 10:56:00
  Svara
 • Hej Julia. Jag blev så glad när jag hittade din sida. Letade efter Lexingtons lapptäcke till min 16 månaders son Lennox och halkade in här. Precis som ni har vi totaltrenoverat ett litet sekelskiftshus i Stureby, gamla enskede, vid Globen ungefär. Vi har liknade stil och nu ska vi inreda Lennox rum i marint tema. Mycket Lexington, som jag älskar kommer det väl att bli. Vi bodde oxå under vår renovering i sovrummet som vi försökte hålla fritt från allt damm (Slipade alla golv) och vitlaserade som jag tror ni med har gjort. Vi har gjort allt själva, Innan Lennox kom som tur var. Och det var jättekul när Plaza Interiör och Svenskan ville göra inredningsjobb. I allafall tyckte jag ni hade det fantastiskt fint hemma. Om du vill kan jag maila över några bilder på vårt hus. Men då måste jag ju ha din mail.
  Mvh Lotta Berg

  Anonymous 2007-02-23 10:55:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!