JULIA K

Vårt badrum

Det allra första vi gjorde efter inflyttningen till vårt hus var att riva badrummet. Det märkliga vara att badrummet helt saknade dörr, jag kan än idag undra hur den familjen som bodde här innan oss klarade av att leva utan badrumsdörr…personligen så vill jag gärna kunna stänga om mig! Så vi begav oss till Nacka Byggnadsvård och hittade en passande dörr.
Sedan påbörjades den stora badrumsrenoveringen, som resulterade i ”duschandet” utomhus fram till juletider nästan!
På dörren in till badrummet hänger ett vitt linnehjärta från Vita hem

Badrummet skiljer sig väldigt mycket i stil från det övriga huset. Det är jämförelsevis väldigt ”modernt” med raka linjer, vitmenad ek och rostfritt.
Egentligen fanns ingen plan för hur badrummet skulle se ut utan det bara blev så, mosaiken var ett riktigt hästjobb och på kvällarna drömde vi om mosaik hihi! Badkar har vi fortafarande inte införskaffat och vi får se hurdant det blir…Såhär i efterhand hade vi säkerligen gjort det på ett annorlunda sätt men jag kan känna att badrummet är gjort med kärlek och den påminner mig om den allra första tiden i huset som var så speciell!

Sjöstensmosaiken i snedtaket

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej eva här

  en fråga var har du hittat det söta vita linnehjärtat?

  vita hem står det var ligger det?

  mvh

  Eva

  Anonymous 2007-11-29 14:23:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!