Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Saknar er!

IMG_6778

Heeeeej!

 

Saknar er så så så mycket! Har ni det bra? Jag hoppas verkligen det.

Jag har det bra. Men saknar er och bloggisen så enormt mycket.

 

Min bloggflytt har tagit tid. Superlång tid. Och skulle det vara så att jag kunnat skynda på processen så hade jag gjort det. Men vi får ha lite mer tålamod.  Bloggen kommer att finnas på en ny och alldeles egen adress. Hurraaa! Dessutom med en nygammal samarbetspartner som jag har så goda erfarenheter av. Det kommer att bli bra. När allt är färdigt. Det har dragit ut en aning på grund av att teknikkillen är krasslig. Men kanske imorgon…

 

Jag undrar lite hur ni känner. Vill ni ha lite tillbakablickar till tiden före jul med alla förberedelser? Eller börjar vi där vi är när jag är på min rätta plats igen.  Tänker att ni kanske är lite mätta på julen kanske? Eller så känner ni peppen inför lingonkransar, paket, pepparkakor och hemkokta kolor. Säg vad ni tycker! Jag har i alla fall såklart dokumenterat alla våra julförberedelser så att ni ska få se. Det lär åtminstone bli en liten sammanfattning.

 

Ok, sköt nu om er så ses vi på nya adressen snart. Jag skriver ner den här i ett nytt inlägg så fort allt är färdigt.

 

Och så önskar jag er den bästa av dagar fram tills vi ses. Jag njuter jullov med barnen och vi fyller dagarna med brädspel, chokladpraliner, promenader i decembersolen, bio och annat mys.

 

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger