JULIA K

Bedårande present till Baby J !

IMG_5291

IMG_5295

IMG_5294-tile

IMG_5288

IMG_5301

Heeeej!

 

Har ni haft en bra måndag?

Min måndag har gått i ett. På ett bra sätt. Jag har hunnit beta av åtminstone hälften av det jag ville idag. Ambitionerna alltid på topp! Typiskt. Man hinner ju sällan bocka av alla punkter men så är det.

Är i alla fall glad att barnen är friska och jag kan ta mig an den här veckan med energi och så känner jag mig själv helt ok också. Inte tiptop men bättre än på några veckor.

 

Tittar in en snabbis för att visa er vad liten fått i present från Sture & Folke.  Alltså det är nog den mest bedårande lekfilt jag någonsin sett. Mönstret, färgerna och materialen. Perfektion! Ena sidan är i lin och sammet ( bästa finaste kombon ) och andra sidan är charmigt blommig.

Jag kan nästan se lilla baby J framför mig liggandes där….men bara nästan. För trots att magen är riktigt stor nu så känns det ändå avlägset. Kanske inte direkt overkligt men jo, ändå en aning. Lite svårt att föreställa sig att vi ska få en liten bebis om några månader. Pirrigt. Och alldeles underbart!

Men här är den. Baby J:s alldeles underbara lekfilt. Och snart börjar hennes lilla byrå bli alldeles full av bedårande små kläder, accessoarer och saker…

 

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Precis den filten och färgsättningen köpte jag till min son för 3 år sedan! Så fin!!

    Jessica E 2016-11-15 08:45:17
    Svara
  • ?Hennes?? Har jag missat något inlägg…..?❤️❤️?

    Anna 2016-11-14 22:13:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!