JULIA K

Söndagsnyheter i en ny kategori!

( Inlägget innehåller reklam för min egen nätbutik )

 

Heeeej finisar!

Är ni också söndagströtta? Oh så svårt det är att piggna till i ruskiga gråa vädret. Men det behövs faktiskt inte heller alla dagar inte sant?

Här pågår söndagssysslor för fullt. Carlos och Belle har somnat. Noell bakar. Elle skriver önskelista till tomten. Och jag fyller nätbutiken med nyheter. Ska knåda ihop en söndagspizzedeg också efter ett parti Monopol.

En sprillans ny katagori är alltså invigd och det är nyhetskategorin. Min butik ska vara levande och ni kommer att hitta nytt nästintill varje vecka fram tills jag saktar ner tempot i februari någonting…

Tänkte passa på att visa sådant jag tycker lite extra mycket om. Nu är ju alla saker utvalda med hjärtat såklart. Precis som vanligt. Men ja just nu är dessa mina älsklingsfavoriter.

 

IMG_3643-tile

Som en pralinask. Men med böcker. Alltså själva asken är ju så fin att man svimmar nästan. Och innehållet är den mest perfekta presenten tycker jag. Och personligen så skulle jag nog hinna plöja en och annan liten novell. För böcker det hinns inte alls med i pappersformat. Och även om det är mys att lyssna på böcker. Så slår ingenting en bok med papperssidor tycker jag.

IMG_2074

 

Ansiktsborsten från Iris hantverk är så så bra! Man borstar ansiktet några gånger i veckan och  får en skön stund och en fräschare hy utan att behöva använda krämer ( vilket jag ju också älskar och gör såklart men bra med lite olika skönhetsmetoder tänker jag ).

 

IMG_2115

 

Jag är ganska så känslig mot dofter men jag har hittat ett par med helt ljuvlig doft. Rent linne och Chique. Doftar lika härligt som det låter och är hur snygga som helst i bad eller vardagsrummet.

 

IMG_4195

 

Vintageburkar till köket. Vill ha. Själv. Men jag har burkstopp. Alltså jag kan ju omöjligt behålla allt härligt själv så burkarna finns att fynda för någon lycklig själ som behöver piffa till köket och få den där härliga feelingen som man bara kan få genom att blanda nytt med vintage.

 

IMG_3841-tile

 

Alltid nytt kökspiff till köket när hösten har anlänt. Älskar dessa linnehanddukar med hålsöm och i den perfekta gråa nyansen. De vita är förstås himla fina också. En av varje kanske… Får bli något att hänga upp på mina krokar som ska upp idag.

 

Allt fint och lite till hittas i min nätbutik som fyller drygt en vecka. Är så glad för den. Och för er som hittat till den.

 

Här har ni adressen!

www.juliakhouri.se

 

söndagspuss

Julia

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej 🙂
    Så fina grejer!!
    Måste fråga om tapeten från Sandberg som skymtar på några bilder, är blommorna gula eller skimrar de i guld?

    Maria 2016-10-23 23:29:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!