JULIA K

Vår lördag!

IMG_2881-tile

IMG_2874

IMG_2899-tile

IMG_2885

IMG_2905

IMG_2908-tile

IMG_2918

IMG_2919

IMG_2916-tile

IMG_2920

 

 

Hej sötisar!

 

Lördag. Med simträning och ingenting mer inplanerat. Så skönt. Lite morfarbesök, plock av ekollon och äppelskörd blir det visserligen. Vi har en del vildäppelträd i skogen som säkert tillhört torpträdgårdar en gång i tiden och våra egna att plocka från.

Och morfar som har varit bortrest ska få ta del av den stora nyheten! Hur gulliga små teckningar?!

Lördagskakan är en av våra stora favoriter. Sockerkaka med vaniljfyllning. Receptet finns HÄR för den som blir sugen på att baka en lördags eller söndagskaka.

Måste passa på att visa Noells och Elles snygga väskor som de använder just till simskolan. Den perfekta ”aktivitetsväskan” och jag skulle själv vilja ha en om jag tränade på typ gym. Väskorna har de fått från Milk Copenhagen i höstpresent.

Ni som har barn. Har de många aktiviteter? Vilka? Noell har Taekwando och simning. Elle taekwando,simning och fiol. Belle ingenting än så länge. Känns himla lagom.

Ha nu en riktigt skön lördag vänner!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Hej! Våra barn är son 22 år, dotter 17 år och dotter 15 år. Sonen har spelat fotboll och hockey och testat lite golf. Döttrarna har dansat, spelat fotboll och hockey, åkt konståkning och ridit. En aktivitet per säsong förstås. De har alla orienterat 5 gånger/vår också. Och badat/simmat och åkt längd, slalom och snowboard på fritiden. De har även spelat fiol (flickorna), trummor och gitarr (sonen) någon termin.. Är så glad att vi orkat med detta. Det ger så mycket senare ser vi. Bra självkänsla och självförtroende av alla erfarenheter är några exempel. Det är också lättare att ta upp vad de vill och kanske fortsätta på ”korpnivå” senare i livet.
    Sonen tränar styrketräning och har precis blivit deltidsbrandman, 17 åringen har precis börjat på ju jutsu och den lilla rider måånga dagar i veckan nu. Tänkte att det kanske är roligt att höra hur ”resultatet” blev 😉

    Maria 2016-09-25 12:18:46
    Svara
  • Hej!!
    Verkligen fina väskor? Mina killar 8 och 6 år kör båda fotboll och scouterna. Känns lagom med två aktiviteter men eftersom de kör olika dagar är det någon aktivitet varje dag och tråkigt att man inte kan sitta ner hela familjen samtidigt och äta middag. Vi hinner ibland men det blir stressigt? Men visst är det bra att barnen vill röra på sig! Himla fint det blev i soffan med fina höstkuddar?? trevlig söndag/ Moa

    Moa 2016-09-25 07:41:50
    Svara
    • Svar på Moas kommentar.

      Tack snälla Moa! Ja jag vill gärna äta middag varje dag med hela familjen samlad faktiskt. Vissa kvällar blir de något stressigare men de är min ambition att vi har den stunden varje dag utan att stressäta. Kramar! Julia

      juliak 2016-09-25 09:12:10
      Svara
  • Åh så fina väskor!
    Har 3 döttrar, 6,8,10år.
    6år- friidrott och snart handboll
    8år- friidrott, handboll och flöjt
    10år- friidrott, handboll, ridning o fiol
    Men det känns mycket. Men vad slutar man med?

    Katarina 2016-09-24 23:50:55
    Svara
    • Svar på Katarinas kommentar.

      Åh ja det där är svårt och beror så mycket på en själv och barnen såklart. Hur man får ihop det hela så att säga men så länge det känns ok så är de ju bara himla härligt med olika aktiviteter! Känns de mycket kanske man kan prova på att avstå en aktivitet under en termin? Inte utesluta helt men prova att vara utan kanske för just en termin ( som ju går fort )

      Kram

      juliak 2016-09-25 09:11:01
      Svara
  • Matilda har fotbolls träning och dans.
    Vilken underbar teckning, vad glad morfar måste blivit!
    Kram Bodil från andra sidan plurret. ❤️

    Bodil 2016-09-24 21:51:11
    Svara
  • Fina väskor! Ser sådär lagom stora ut så barnen reder ut att bära väskorna själva ?
    Ellen 7,5 år har bara simning och Olle 4 år har ingenting. Ingen hets, press eller stress kring att vara aktiv i flera olika aktiviteter så hela helgerna och vardagskvällar blir tokupptagna. Inget kul. Då tappar det tjusningen anser vi ?

    Må väl ?
    Kram Anette

    Anette 2016-09-24 21:07:22
    Svara
    • Svar på Anettes kommentar.

      Ja man är nog så olika med det där. Vi föredrar också lugna helger som är oplanerade så långt som det går och för mig är middagarna heliga. Vill att alla är samlade! Hoppas det funkar några år till…

      Kramar!

      juliak 2016-09-25 09:08:20
      Svara
  • Hej! Mysig lördag!!
    Här har det varit fotbollsmatch & kalas ?
    Vi har tre barn & det är dans& fotboll för den äldsta. Bandy & foboll för den som är mellan & fotboll & gympa för den minsta. Det är verkligen mycket att hålla reda på & skjutsa emellanåt.
    Nu är det iaf slut på fotbollssäsongen även om det är den som är roligast.
    Tack för en fin blogg…..jag kikar in här hos dig varje dag! Du är fantastisk tycker jag!
    Kram

    Sofia 2016-09-24 18:52:59
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Tack för en så himla fin hälsning! Ja då har ni att stå i men ändå är ju två aktiviteter inte så mycket för ett barn, MEN med tre barn så…

      Kramar!

      juliak 2016-09-25 09:06:59
      Svara
  • Åh precis sådan blommig eller liknade väska letar jag efter till simskolan… så är den slut.. typiskt! Vi kör sim och fotboll alldeles lagom tycket jag!
    Kram Emma på Öland!

    Emma 2016-09-24 15:15:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!