JULIA K

Ett mumsigt mellanmål!

IMG_1858

IMG_1850-tile

IMG_1856

IMG_1845-tile

IMG_1853-tile

Inlägget presenteras i samarbete med Naturdiet.

Hej finisar!

I samarbete med Naturdiet så har jag fått provsmaka deras Crunchy Chocolate Bars ( finns även finns i smaken hallon och kokos ) som är ett perfekt mellanmål. Barsen innehåller lite socker med ett högt proteininnehåll. De är även berikade med 1/5 av dagsbehovet av både mineraler och vitaminer per bar.

Jag har ju pratat om mellanmål tidigare här på bloggen och vikten av att få i sig det så att man orkar med hela dagen.

Och jag vet att jag slarvat med det periodvis men nu kan jag inte slarva med det alls för då känns det av kan jag lova. För att må strålande och orka med en hel dag så måste jag äta mellis både på för och eftermiddagen. Annars kommer illamåendet krypande alternativt så blir jag suuuperhungig före middagen och går loss…på sådant man inte bör gå loss på precis varje dag kanske.

Särskilt på eftermiddagen brukar mitt sötsug sätta igång och det är väl ingen surprise att det då lockar med nyttigheter.

Men efter att jag har fått prova dessa chokladbars så har jag hittat en ny mellanmålsfavorit. Krispiga med härlig chokladsmak som är alldeles perfekta till en kopp te ( jag har börjat dricka te jipppiie så mysigt det är ) eller en stor kopp vanligt vatten som jag är noga med att få i mig även mellan huvudmåltiderna.

Jag har också provat att äta bars före mina joggturer då jag ofta behöver lite energipåfyllning utan att det blir för mycket eller ”tungt” för kroppen. Och ja, en sådan passar alldeles perfekt för mig straxt före en löptur!

Så himla mumsigt mellanmål!

För att läsa mer om produkten så klickar du dig vidare till Naturdiets hemsida HÄR.

 

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!