JULIA K

Dagens. Och ett besök hos frisören…

IMG_7480

IMG_7495-tile

IMG_7503

IMG_7485-tile

IMG_7470

Hello söta!

Kände häromdagen att nej nu står jag verkligen inte ut med min totalt misslyckade hår. Det blev ju precis helt tvärtom mot vad jag önskade, minns ni katastrofen haha?

Jag har verkligen härdat uuuuut. Och nästan accepterat att jaha hela sommaren ska jag gå med mitt mörkbruna röda hår och vänta på utväxt. Typ.

Hursomhelst så stod jag inte ut. Så idag åkte jag helt sjukt nervös iväg till en ny frisör efter att igår ha bokat tid.

Vi pratades en stund om mitt hår och mina önskemål.  Och hon kunde konstatera snabbt att både färgning och klipp var en k a t a s t r o f.

Så slingor, och därefter en askig ton som är nästintill min egen nyans. Alltså så som det från början skulle ha blivit.

Hon arbetade sig genom håret och jag var verkligen helt galet nervös och osäker på hur det skulle kunna tänkas bli. Man blir liksom lite skadad efter ett misslyckat frisörbesök.

 

Men alltså. Jag är typ gråtfärdig av lycka. Så himla himla nöjd och nu är jag Julia igen. Vilken lycka!

Grymmaste grekiska frisörskan. Med illrött hår uppsatt i en slarvig knut och färgstark underbar, varm personlighet. Älskar!

Är det inte underbart när människor på riktigt bryr sig, och gör sitt bästa? Lägger sin hand på ens axel och plötsligt känner man sig nästan tryggast i världen. Hon ska tyvärr ( vet inte var jag ska ta vägen nästa gång ) byta bransch men ja. Jag är överlycklig för hennes insats. Bäst var hon!

I min totala glädjeyra så shoppade jag mig en pudrig stickad tröja ( Gina Tricot ) och en skjorta som ni får sen annan dag.

 

Nu fredagsmiddagsfix. Njut kvällen finisar! Det ska jag. Lilla godisskålen, syrendoft och en film får bli min fredagslycka.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Så fin du är, Tack ♡

    Carola 2016-05-30 09:26:54
    Svara
  • Jättefint!! Klart du vågar gå till frisören igen 🙂 Du har ju fått många bra tips på ersättare 🙂

    Jessica E 2016-05-29 20:36:31
    Svara
  • Hej, förstår känslan och det blev verkligen jättefint och naturligt. Själv blekte jag mig själv i vintras (p g a dålig erfarenhet av frisörer) och det var det mest korkade jag gjort. Är ljus i mig själv men det kändes dassigt. Snacka om att det känns dassigare nu. Har inget annat val än att låta det växa ut för det blir nog bara värre av att göra något över huvud taget med mitt tunna hår nu. Kul att det gick att fix ditt, den frisören skulle jag vilja anlita. De som vet vad man vill ha verkar inte växa på träd. Kram

    Helena 2016-05-29 19:02:02
    Svara
    • Svar på Helenas kommentar.

      Fasen alltså stackare. Och långsamt går det ju när man väl vill ha en utväxt. Känner med dig! Min frisör är en gång i livet frisör då hon ska sluta :(. Jag funderar på att bara låta håret bara vara faktiskt färgmässigt. Tror inte att jag vågar något annat efter det stora misslyckandet! KRAMAR

      juliak 2016-05-29 19:51:16
      Svara
  • Så fin!!
    Och nice tröja!! Måste spana in! ??✨
    Puss

    Pernilla 2016-05-28 08:38:23
    Svara
    • Svar på Pernillas kommentar.

      Tror du gillar! 100 % bomull så jag tror att den håller sig riktigt snygg faktiskt. Hmm undrar om den fanns i andra färger tro…måste kolla! puss

      juliak 2016-05-28 09:43:31
      Svara
  • Snyggt!Härligt att det blev bra denna gång och att du är du igen☺

    Jessica 2016-05-27 23:14:47
    Svara
  • Å så fin du ble? er så forferdelig når en blir missforstått hos frisøren, har opplevd det flere ganger, det er ikke greit, håret betyr jo ganske mye for oss jenter og for å føle oss vel? glad du ble fornøyd nå, kjempefin genser, takk for tipset ? Hvor er jeansen fra, så fin farge på den. God helg fine du

    Camilla 2016-05-27 22:48:48
    Svara
    • Svar på Camillas kommentar.

      Tusen tack så glad jag blir 🙂 De kommer också från Gina Tricot men är gamla. Modllen heter Molly och är SÅ fin! Kram J

      juliak 2016-05-28 08:10:16
      Svara
  • Åh, så fint! Både håret och tröjan! Så himla härligt att det blev rätt den här gången. Du ser så somrig och fräsch ut, så inspirerande!

    Sandra 2016-05-27 22:25:34 http://hantpahjortronberget.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!