JULIA K

Altaninspiration

collage-tile

collage 2

 

 

 

Tadaaaa! Lite altaninspo alá Julia.

Bord, lampa,glasflaska, möbler och paviljong finner man på Ikea.

Korg och krukor från Tine K.

Hej finaset!

Vi var ju som jag berättade igår en sväng till Ikea för altaninspiration och jag känner mig riktigt nöjd. Känslan som jag vill åt är sval, sober, mysig men samtidigt lite cool och borden tror jag blir sådär alldeles perfekta för att skapa den känslan och ta bort udden av det  lite gulliga som själva paviljongen skapar.

Det kommer att bli ligga/sitta och softa sektion i ena hörnet av altanen med en paviljong ( med myggnät, hur skönt ? ), en stooooor soffa i ljus konstrotting och ett par bord ( de har bricka, hur fiffigt? ).

Självklart även lite piff i form av krukor med växter, kuddar, en stor lykta, plädar, korg och en lampa i taket. Tror att det blir många härliga stunder där till våren, sommaren och sensommaren.

Jag tycker att det är så fint med träd i kruka men jag vill inte ha medelhavsväxter så efter lite letande så fann jag nog det perfekta trädtipset till vår altan hos Victoria. Visar sedan om jag lyckas få fatt i ett eller två på Zetas.

 

Förutom att altandrömma så har jag då gjort ett besök hos naprapaten. Ville gråta S Å ont gjorde det. Stackars stackars er som har rygg och nackbesvär ofta eller alltid! Nu äter jag smärtstillande och ska låta tiden läka det onda. Tydligen så är motion toppen så vi tar en lång prommis och cykeltur alldeles snart. Lockar sådär men bara att genomföra och genomlida. Barnen är iallafall superpepp på vår lilla utflykt.

 

Sköt om er

puss

Julia

Vill du läsa mer och se bilder på vår altan? Så kan du klicka vidare nedan.

ALTAN

LIVET LER, VINDEN VÄNDE OCH KÖKSLAND PÅ GÅNG…

 OBESKRIVLIGT VACKERT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Är tyvärr en av dom som har konstant smärta i hela kroppen bland annat pga reumatism i alla leder .. är bara att göra det bästa av situationen och ta tillvara på de bättre dagarna och njuta av livet , jag lever ju 🙂
    Så fint det kommer bli på din altan!

    Evelina 2016-04-02 22:36:49
    Svara
    • Svar på Evelinas kommentar.

      Åh! Har verkligen funderat det där med smärta eftersom jag varit förskonad. Man kanske lär sig att leva med smärtan…? Nu var detta inget farligt eller något som jag behöver leva med men jag fick mig en tankeställare helt klart. Kram till dig! Julia

      juliak 2016-04-03 07:46:31
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!