JULIA K

Årets juldukning!

IMG_3312jawboneIMG_3212IMG_3282IMG_3225-tilejawboneIMG_3213IMG_3291jawboneIMG_3217IMG_3320IMG_3292-tilejawboneIMG_3221IMG_3223

Hej mina fina!

Ja nu blev det visst många bilder men att duka vackert är något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat.

Såhär tänker jag mig dukningen imorgon. En isigt grå linneduk, vita Swedish Grace porslinet, vita linneservetter, en peppis och ett grönkålsblad på varje tallrik. Gran och enkvistar känns mest barriga och grönkålen kan man ju faktiskt äta upp.

Pepparkakorna dekorerade jag med vit kristyr och en del fick strössel också. Sjukt roligt att dekorera och jag gick loss ordentligt och kände mig så pass nöjd att jag för en stund funderade på att sadla om till pepparkaksbagerska men nja…jag får hålla till godo med hemmabak.

Jag ska även pynta julbordet med grönkål. Det är jättefint att lägga några blad bredvid skinkan eller fatet med köttbullar tycker jag.

Idag så är jag igång med projekt rensa och göra Elles rum fint. Hon är typ pyssligast i världen och skapar varje ledig stund så skrivbordet behöver sig en rejäl omgång av rens och plock. Annars så är det en väldigt stillsam dag här. Vi går nog loss med julbestyren i köket under eftermiddagen .

Vi ses ju snart igen! Ta hand om er.

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så underbart fint och charmigt! – och tack för alla andra fina inlägg som spridit så mycket glädje, värme och inspiration! Önskar dig en riktigt fin jul! Kram Anna

    Anna 2015-12-23 18:22:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!