JULIA K

Min nya festklänning!

batch_IMG_1594 batch_IMG_1597

Hej sötisar!

Älskad fredag. Och även om det är krassligt läge för rosenknopp ( nu tror vi att det är höstblåsor snarare än vattkoppor ) så har den där softa sköna fredagsfeelingen omfamnat oss. En pigg bukett med rosa rosor står på köksbordet, kylen är fylld med gottigt och jag har tvättat undan tvätthögarna och veckostädat.

Igår hämtade jag ut ett par klänningar som jag beställt från HM till julens festligheter. En paljetthistoria och så denna som ni kan skymta på bilden. En enkel svart klänning med djup urringning bak och guldkedjor som håller allt på plats. Vore just snyggt om klänningen trillade av haha. Det är nämligen en sådan som man inte har någon bh under…

Väldans snygg tycker jag. Jag la ut en bild på Insta där jag heter juliasvitadrommar för den som är nyfis på att se den på. Paljettklänningen, den får också stanna.

Älskar älskar crocoprintat läder så den lilla börsen kunde jag inte motstå när jag shoppade klänningarna. HM har verkligen väldigt mycket fint just nu tycker jag! Både till vardag och fest.

Ha nu en riktigt mysig fredag!

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!