JULIA K

Nytt kök nytt liv!

IMG_8581-tile IMG_8637-tile

Hej finaste!

Igår gjorde jag Formex med min Islandsväninna Sandra, som åker hem till ön idag. Ja ni som följer mig på Instagram såg kanske några Formexbilder alá Julia i flödet.

Vi tog en långlunch med vin och helt fantastiskt god mat. Jag valde en inkokt fjällröding med picklad morotspuré, sommarprimörer och romhollandaise. S Å gott. Lever på den länge länge! Jag som oftast hastar i mig något härhemma…

Och på tal om mat.

Första hela riktiga vardagsveckan börjar imorgon! Ja det är fortfarande inskolningsvecka för rosenknopp men stora barnen har sin första hela vecka.

Jag har knåpat ihop en matlista för veckan som kommer. Så skönt. Och beställt matkasse för nästkommande.

Och så är min plan att satsa lite mer seriöst på den hälsosamma linjen.

Lata sommardagar sätter lite spår så att säga…*tusan också*…

Bullar är gott men själen behöver inte sitt vareviga kväll så att säga. Godsaker om helgerna varvat med hälsosammare alternativ och mer regelbunden träning är min plan. Någon som vill haka på?

Och för dig som precis som jag nu tänker lite nystart inför hösten. Missa inte tävlingen som avgörs imorgon om du också vill satsa på ett sundare liv nu när vardagen tar vid.

Tävlingen finner ni här ( klick klick ) och priset är inget mindre än en månads förbrukning av fräscha hälsosamma mellanmål.

Bilderna ovan är  från vårt kök. Det står lite still just nu. Renoveringen. Men så fort bänkskivan anländer så…! Längtar massor men tycker att den här renoveringen faktiskt gått hur smidigt somhelst.

Finaste söndagkvällen!

Här ska fixas med gympapåsar, föriskläder och tvätt. Söndagssysslor.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Men herregud 🙂
    Jag älskar allt men framförallt kulören på väggen. Är den lite blå eller ??
    Är ju liiiite svag för blått 😉

    Ha en fin kväll finaste du!

    Kram

    Emma 2015-08-25 14:32:18 http://ambivalenthome.myshowroom.se
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Den är lite blå ja. Gråblå 🙂 Love love love! Fast jag var inte alldeles hundra när den kom upp men med nya kylen och snart diskbänken…oooh!

      Kramar

      Ps, jag BOR i min morgonrock. Bokstavligen. Så himla fin!

      juliak 2015-08-25 16:02:08
      Svara
  • Ja det där med hälsosammare alternativ och träningsrutiner det vore något….när man ställer sig på vågen och inser att den står på 15kg + och man ALDRIG vägt så mycket någonsin, inte ens som höggravid, då är det nog dags att göra nåt åt det hela….och man mår ju så mycket bättre med motion och sundare liv….det svåra är bara hur man får till det där sundare livet, låter alltid enklare än det är i praktiken 🙁

    MärtaStina 2015-08-24 12:06:01
    Svara
    • Svar på MärtaStinas kommentar.

      Men du, då kör vi igång idag då! Första målet kan ju vara att faktiskt antingen strunta i kvällsmål, alltså efter middagen eller åtminstone inte äta bullar och godis som jag gjort under sommaren…Kram och lycka nu till!

      juliak 2015-08-24 12:21:11
      Svara
  • Känner igen mig! Lägg gärna ut matlistorna om du känner för det, här behövs lite inspiration!

    Sandra 2015-08-24 11:45:42
    Svara
  • Åh så fint ni gör det!!! Tycker ert hem är en stor inspiration även om mitt eget har en annan stil. Tack för taveltipset och för att du delar med dig av allt 🙂 Måndagskramar Åsa

    Åsa 2015-08-24 08:43:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!