JULIA K

Hemma, diet och hälsouppdatering!

batch_IMG_5382

Heeeeeej!

Hemma! Har saknat er fast jag ju haft er med litegrann.

Idag är det alldeles perfekt hänga tvätten ute väder med sol och blåst så det är vad jag ägnar mig åt. Och lite jobb som hopat sig under veckan. Bland annat en rolig intervju som jag berättar mer om sedan.

Med oss hem förutom tvätt har vi stenar. Precis som alltid. Ingen resa till medelhavet utan strandfynd. Och godsaker. Jag är helt svag för sådär extremt söta medelhavsbakverk och godis ni vet? Ju sötare desto bättre liksom.

 

IMG_5364-tile

 

Och på tal om sött så måste jag nog ta tag i någon form av diet som inte innehåller en skål med nutella och skivade bananer *haha*.

 

batch_IMG_5367

 

 

 

Jag gick ordentligt loss där vid frukostbuffén om morgnarna. Nutella och banan till dessert efter en brakfrulle vaaaarje morgon. Älskar semesterlyx och allra mest hotellfrukostar.

IMG_5400-tile

 

Vi satt på den ljuvliga innergården som riktigt badar i ljus och känns sådär ombonad och härlig som en innergård ska kännas. Man skulle kunna tro att vi var alldeles själva men icke. Däremot så satt de flesta med havsutsikt till måltiderna men vårt rum och poolen hade makalös utsikt så de räckte fint.

 

batch_IMG_5399_2

 

Jag har fotat en heeel del som jag kan visa sedan om ni vill? Jag kan knåpa ihop en liten reseberättelse också för den som blir sugen på att åka till O.B.C Makrigialos även om jag vet att det redan finns ett gäng sådana så hotellet är superpoppis och många återvänder dit just för att det är så vansinnigt trevligt och vackert.

 

IMG_5403-tile

Nu ska jag fortsätta med tvätten och slänga in all mat som vi handlat inför helgen.

puss

Julia

Ps, tack snälla fina söta för kryahälsningarna. Jag och Noell går på antibiotika, Carlos och Elle är precis i början av samma eländessjukdom och Belle är nog piggast i familjen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • Hej Julia!
    Undrar om den där reseberättelsen du funderade på har dykt upp någonstans än? Läser bloggen och hänger med på instagram men kan inte riktigt hitta nått. Och nu när vi funderar på Grekland till början på nästa sommar kom jag ju direkt att tänka på era underbara bilder från OBC, har liksom haft det i tankarna sen dess!

    Har lite frågor som jag undrar om du vill svara på!? 🙂 Visst hade ni frukostbuffé? Hade ni några fler måltider? Tankar kring det?!
    Gissar att ni ville åt lugnet på OBC istället för Sunwinghotellet bredvid, men var det långt emellan? Vi har en 3,5-åring som jag framför allt tänker på med andra barn, kul pooler mm! Men tycker OBC lockar mer, med lugnet, om man kan varva!

    Ha det gott!
    Kram Hanna

    Hanna 2015-07-28 20:34:47
    Svara
  • Fina ni är <3 Kaaan var så att nutellan smyger sig in på någon fredagsfrukost framöver.

    Hannah 2015-05-30 14:36:00
    Svara
  • Skrattade gott när jag läste om nutellan och bananerna, för det är standardgodis här hemma. Jag vet inte om det finns något godare, mums alltså! Möjligtvis om man slänger med lite vaniljglass till det också, då är man nära himmelriket 🙂
    Älskar miljön på dessa bilder, fantastiskt golv! Tack för inspirationen och krya på er!

    Nina 2015-05-30 10:47:55
    Svara
    • Svar på Ninas kommentar.

      Alltså man kunde ju sleva från stora skålar till sin egen ”lilla” skål. Farligt. Riktigt farligt 😀 Ska prova med glass jag med, tack för tipset 🙂 Kram

      juliak 2015-05-30 11:49:30
      Svara
  • Åh vad härligt ni verkar haft det! Gillar din frukost skarpt 😀

    ISA 2015-05-29 23:45:42 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hei. Kjedelig at dere ble syk på turen, håper dere snart er friske igjen 🙂 Lurer på hvor du har kjøpt de fine espadrillosene? Klem

    Camilla 2015-05-29 23:20:59
    Svara
  • Nämen så otur! Krya på er nu allihopa!
    Kram

    Gabriella 2015-05-29 22:23:24 http://elephantzoul.blogg.se
    Svara
  • Kul att se lite bilder från er resa 🙂

    Vad heter nagellacket (o färg) som du har på 6e bilden? Jättesnyggt!!

    Cecilia 2015-05-29 20:24:00
    Svara
  • Krya på er fina! Kram

    Jessica 2015-05-29 18:47:42
    Svara
  • Välkomna hem. Tur att Belle är pigg och kan ta hand om er övriga. Kram

    ChristinaS 2015-05-29 17:27:21
    Svara
    • Svar på ChristinaSs kommentar.

      Eller huuuur?! Hon är ju verkligen bäst på att ta hand om oss övriga. Med lite klappar och pussar om inte annat. Hoppas vi är krya efter helgen och du hinner komma förbi innan du far? KRAM

      juliak 2015-05-29 18:38:07
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!