JULIA K

Lite loppisfynd, dammig symaskin och Estrids elefanter!


Åh vilken urtjusig lampa jag fyndade nästhäromsistens ( ähum det är nog inget riktigt ord inte men ni förstår ju vad jag menar…väl 🙂 ? ) när jag var hos bästa Binge. En helfin lampa från 30-40- talet som verkligen skapar en personlig och fin känsla i rummet. Golvlampor är ju dessutom ursvårt att finna tycker jag.

Skärmen var inte jätterolig så jag har inhandlat ett nytt tyg att sy skärmöverdrag till. Jag valde det superklassiska Estridtyget med fanterna på. Men funderar på att sy minst ett par till att ha som variation.
OM nu inte symaskinen typ gått och dammat igen alldeles. Eller rent av slutat att fungera helt *hu hemska tanke*. För den har verkligen inte varit igång på väldans länge tyvärr.

Ok, önska mig lycka till. Snart har jag laddat färdigt för det här projektet!

Hoppas ni haft en lugn och vacker söndag. Vår halva dag spenderade vi i ett köpcentrum = mindre lugnt och vackert men mycket välbehövligt inför sommaren. Jag köpte mig själv en mycket välbehövlig bikini och barnen fick sig det allra sista som fattades i deras garderober inför varmare tider…

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Superfint!
    Jag har varit hos Binge förra sommaren där kan man göra fina fynd!

    Ha det gott!

    Kram
    Lotta

    homeby Lotta vita nyanser 2014-05-04 21:07:32 http://www.blogger.com/profile/12406635576153201409
    Svara
  • Kommer att bli alldeles underbart fint! Och tyget är super fint, har alldeles här på kvällskvisten funderat på det tyget själv till matrummet i form av kuddar eller någon annan textil. Kram Frida från Hudiksvall 🙂

    Anonymous 2014-05-04 20:12:35
    Svara
  • Wiiii! Ser underbart ut! Ser fram emot en helbild ✊

    Jessica 2014-05-04 19:09:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!