JULIA K

Vad som komma skall…


Åh men dra på trissor, jag lyckades knåpa ihop ett litet collage. Alltså jag är världsdålig på datorer. Verkligen. Så det var en liten bedrift för mig *hihi*! 

Ovan ser ni lite glimtar av vad som komma skall till våren! Till min butik.

Det är helt underbart att få packa upp alla vackra saker ur kartongerna. Som jag valt med mitt hjärta 🙂 Idag anlände bland annat den fina receptboxen…
Hej hopp!

Underbart med helg inte sant?

Här blir det aktiviteter i vanlig ordning och en liten skidtripp. Ojoj hur skall detta nu gå? Jag har inte åkt utför på väääääldigt många år. Kanske sitter det i benen vem vet men för säkerhets skull har jag bokat en privat skidlärare till mig och barnen.

Nu ska jag och Elle fortsätta med hennes rum. Tavlorna jag beställt har anlänt men typiskt nog var det slut med ramar på Granit för tillfället…nåväl vi pysslar vidare ändå.

Ha nu en underbar fredag!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • My god, sååå fint! Väntar med spänning på nya sakerna tills de finns i webbutiken! Roligt att få se ännu mer av Elles rum. Kram å trevlig helg bästa Julia!/h

    Anonymous 2014-01-31 21:13:22
    Svara
  • Receptboxen är ljuvlig, precis som jag tycker Träningsvärk är :-)! Ha en fin helg!
    /maria

    Svara
  • Tack det samma!!!
    Så fint det ser ut 😊
    Kram Malin

    Malin - stjärnflocka 2014-01-31 17:40:11 http://www.stjarnflocka.blogg.se/
    Svara
  • Anna, haaaa nää, i min gamla som startar om jag r riktigt snäll mot den. I paint och sedan finlir photoscape. VEM somhelst grejar det.

    Kram!

    Anonym, åh ja jag lovar, det är så många saker vi går och väntar på för att få till helheten. Nästa vecka hoppas jag att vi kan få till en liten Ikeatripp åtminstonde. Kram och tack för så fina ord som värmer!

    Julia

    Julias vita drömmar 2014-01-31 17:04:47 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
    Svara
  • Åh, kan du inte visa mer bilder av din Elles rum när ni piffat klart?! Det blev såå fint!!! Du har så fina bilder och tack för all härlig inspiration!! 🙂

    Anonymous 2014-01-31 15:54:30
    Svara
  • Vilket fint collage! Har du gjort den på din nya dator? Har du nåt speciellt program? Många frågor men du gör allt så fint!

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!