Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Jag firar!


Jag firar att min webbutik idag fyller ett år!


Jag minns det så väl, strax före öppning så strular allt till sig och det fungerar inte att komma in i butiken. På något vis har otekniska jag ”kopplat” fel så att domänen inte fungerar. *Svammel svammel* jag förstår ingenting av det där och förstår inte hur det sedan löste sig heller, men svettigt var det 😀

Jag vill passa på att tacka alla er som antingen handlat/handlar eller helt enkelt tycker om min butik och kikar in där! Året har varit intensivt, roligt, arbetsfyllt och omtumlande. Jag hoppas på fler fina år med butik 🙂

För er som gör en order lördag den 27:e februari eller söndag den 28:e februari, kommer en liten godsak med i paketet!
Hoppas ni får en mysig helg!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind